• Aanbieding!
 
 

Airkoeler – Beper Italia, luchtkoeler met ionisatorfunctie en luchtbevochtiger – BVE550OV

€ 150,99
Inclusief belasting

Beper Italia is een vooruitstrevend merk wat staat voor kwaliteit en innovatie. Overmania verkoopt dit merk exclusief in de Benelux.

Tijdens de warme dagen van het jaar is een airco onmisbaar. Deze 10 liter airco biedt de mogelijkheid om zonder boren, schroeven, externe bevestiging en zonder aansluitpijp een airco neer te zetten. 

Normale prijs € 249.99 nu € 179.99

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 Productreview
nog geen reviews
aanwezig.
  •  Gratis binnen 14 dagen te retourneren Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Persoonlijke klantenservice en advies Persoonlijke klantenservice en advies

Deze airco is mobiel en makkelijk te verplaatsen. Zoals eerder genoemd komt er geen externe montage of aansluitpijp bij kijken.

Deze Beper Italia luchtkoeler is naast airco ook ionisator, luchtbevochtiger, en koeler. Hij is uitgerust met een digitale display en een horizontale en verticale oscillatie instelling.

Door de drie stroomsnelheden en drie selecteerbare modi: natuurlijke wind, wind en nacht is hij op een ieders behoefte aan te passen.

Deze airco is instelbaar tot 24 uur dankzij de programmeerbare timer. Daarnaast is hij uitgerust met een afstandsbediening voor optimaal comfort.

Vier wielen zorgen ervoor dat deze airco op waterreservoir makkelijk te verplaatsen is. De tank is 10 liter. Deze luchtkoeler werkt op 130W

Alle Beper Italia artikelen worden verkocht met twee jaar garantie conform onze richtlijnen voor service en garantie die te vinden zijn onderaan onze webshop.

VE.550

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in