Hallo, kan ik je helpen?
 
 

SportPlus Cadanssensor - Bluetooth SMART Speed / Cadence Bike Sensor - SP-SPD-BLE-100OV

€ 54,99

Bluetooth 4.0 SMART snelheids- en cadanssensor

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 Productreview
nog geen reviews
aanwezig.
 • Gratis binnen 14 dagen te retourneren Gratis binnen 14 dagen te retourneren
 • Persoonlijke klantenservice en advies Persoonlijke klantenservice en advies

 

 

 

 SportPlus Bluetooth SMART Speed / Cadence Bike Sensor SP-SPD-BLE-100

SP-SPD-BLE-100 a

Bluetooth 4.0 SMART snelheids- en cadanssensor

Met Sport Plus Bluetooth 4.0 Snelheid / cadanssensor  veranderd u uw smartphone in een volledige All-in-One fietscomputer.
Compatibel met de iPhone (vanaf 4S), iPad (vanaf 3G), iPod (5G, nano 7G) en met Android-apparaten vanaf 4.3 S.M.A.R.T. technologie met Bluetooth 4.0-technologie (BLE 4.0) *, ondersteunt deze sensor een verscheidenheid aan huidige fiets Apps *, die afzonderlijk in de App store of Play Store verkrijgbaar zijn.

Door middel van stroom besparende Bluetooth SMART-technologie, is de snelheid en de huidige trapsnelheid verkrijgbaar en wordt tot op een max afstand van 10 meter naar uw smartphone gestuurd. Dit werkt zonder extra adapters en is batterij besparend zonder dat de GPS-functie op uw smartphone geactiveerd hoeft te worden. De automatische standby-modus zorgt voor een lange levensduur, van de zelfs te vervangen batterij (tot 1200 bedrijfsuren).

De sensoren worden beschermd tegen vocht, vuil en water volgens IPX7.

De montage van de afzonderlijke sensoren voor trapfrequentie en snelheid op de onderkant van het frame en de achtervork en de magnetische sensoren op een spaak in het achterwiel is snel en eenvoudig en is ontworpen voor alle standaard frame, maten en soorten fietsen.

SP-SPD-BLE-100 b

* Over de compatibiliteit met smartphones en de huidige apps informeer jezelf over bovenstaande QR-code of u kunt contact opnemen met onze service dienst op service@sportplus.org

SP-SPD-BLE-100 c

Specificaties:

 • Compatibel met iPhone 4S / 5 / 5S / 5C, iPod (5G, nano 7G ), iPad (3G, 4G, mini) en Android-apparaten van 4,3 SMART met Bluetooth 4.0-technologie (BLE 4.0) *
 • Werkt zonder activering van de GPS-functie van uw smartphone met populaire fiets Apps (iOS: Runtastic fiets, Strava, MapMyRide, en vele anderen ; Android: Wahoo Fitness, Rit met GPS) *
 • Nieuwste Bluetooth SMART-technologie (Bluetooth 4.0)
 • Transmissie afstand tot 10m
 • Extreem laag energieverbruik (tot 3,5 jaar levensduur van de batterij, 1200 uur)
 • Waterdicht volgens IPX 7
 • Batterij eenvoudig te vervangen
 • Eenvoudig te monteren op de onderste stang van het frame
 • Gewicht: slechts ongeveer 27,5 g (incl. batterij en magneet)


* De compatibiliteit kan momenteel worden meer beperkt in de Android en is afhankelijk van de smartphone en de respectievelijke app gebruikt.

 

 

SP-SPD-BLE-100

Specifieke referenties

Be the first to write your review !