Hallo, kan ik je helpen?

Privacy verklaring Overmax Benelux BV.

Overmax Benelux B.V. hierna te noemen de overkoepelende onderneming waaronder de Overmania webshop, affiliates en aanverwanten valt.

Welke gegevens worden verwerkt?

Overmax Benelux B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Overmax Benelux B.V. en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de webshop aan Overmax Benelux B.V. verstrekt. Overmax Benelux B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

·         Uw voor en achternaam

·         Uw adres gegevens

·         Uw telefoonnummer

·         Uw e-mailadres

·         Uw IP adres

Waarom heeft Overmax Benelux B.V. deze gegevens nodig?

Overmax Benelux B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per email of per post) te kunnen benaderen over uw bestelling indien u telefonisch onverhoopt niet bereikbaar bent.

Daarnaast kan Overmax Benelux B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang bewaard Overmax Benelux B.V. mijn gegevens?

Overmax Benelux B.V. bewaard uw gegevens niet langer dan strikt nodig is met een maximum van een jaar wanneer er geen overeenkomst tot stand komt.

Delen met anderen.

Overmax Benelux B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Webshop onderzoek.

Op de webshop van Overmania worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstop van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses en van bezoek en klikgedrag op de webshop. Overmax Benelux B.V.  gebruikt deze informatie om de werking en het aanbod op de webshop Overmania B.V., affiliates en aanverwanten te verbeteren en te optimaliseren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden absoluut niet aan derden verstrekt.

Google Analytics.

Overmax Benelux B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers Overmania gebruiken en of onze advertenties wel effectief zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hiervoor het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft het privacy beleid van Google <<hier>> aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze webshop gebruikt wordt, om rapporten over de webshop aan Overmax Benelux B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie enkel aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Overmax Benelux B.V. heeft hier op generlei wijze invloed op.

Overmax Benelux B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Overmax Benelux B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@overmania.nl. Overmax Benelux B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken op uw verzoek reageren.

Beveiligen.

Overmax Benelux B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De webshop van Overmania maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Mocht u desondanks toch de indruk hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er mogelijke aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de webshop Overmania die wordt aangeboden door Overmax Benelux B.V. neem dan contact op met Overmax Benelux B.V. via info@overmania.nl. Overmania is een webshop van Overmax Benelux B.V. en is als volgt te bereiken:

Overmax Benelux B.V.

Overmania, affiliates en aanverwanten.

 

KvK 64936961

Aalsvoort 2

7241 MA Lochem

Nederland

 

Op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur: +31 (0)573 700 217

24/7 per mail info@overmania.nl

 

 

 

 

 

*Deze tekst is Overmax Benelux B.V.  aangeboden door Hosting 2Go en op maat gemaakt door onze medewerkers. Duplicatie van deze tekst is verboden.

** De inhoud is exclusief opgesteld door Kompas Advocatuur en er heeft juridische controle plaatsgevonden. Rechten kunnen niet worden ontleend aan de tekst.