Online chatten

Babyfoon – Lionelo, Babyline 5.1, set met twee camera’s en tweerichtingscommunicatie – OVBA51OV

€ 89,99

Deze zeer geavanceerde babyfoon geeft je de volledige controle over jou baby als het slaapt. In tegenstelling tot andere apparaten is deze babyfoon uitgerust met twee camera’s, hierdoor is het mogelijk op twee kamers tegelijk controle te houden, maar ook om op deze manier jou baby vanuit twee perspectieven te bekijken.

Aantal
Laatste items in voorraad

 Productreview
nog geen reviews
aanwezig.
  •  Gratis binnen 14 dagen te retourneren Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Persoonlijke klantenservice en advies Persoonlijke klantenservice en advies

Een ander belangrijk kenmerk van deze geavanceerde babyfoon is de tweerichtingscommunicatie; de camera verzendt informatie over beeld, geluid maar ook temperatuurinformatie en geeft alarm meldingen wanneer deze zullen afwijken. Ook is het mogelijk om via de spraakfunctie jou baby te kalmeren op afstand.

Elke camera heeft een ingebouwde lamp, microfoon, temperatuursensor en luidspreker, dankzij het statief kan de camera eenvoudig in de juiste positie worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd. De monitor is uitgerust met een groot kleurenscherm, een steunhouder en een ingebouwde batterij met een grote capaciteit. De nachtmodus zorgt ervoor dat je ten alle tijden het meeste heldere beeld hebt, zowel in licht als in donker.

Het VOX-systeem is een technologie die zorgt voor een maximale energiebesparing en dus een langdurige werking van deze babyfoon zonder bij te laden. De nanny werkt in de standby-modus en wanneer er bewegingen of stemmen worden gedetecteerd.

Deze babyfoon is uitgerust met een alarm dat jou als ouder informeert over het wakker worden van je baby, een verkeerde temperatuur of wanneer er signaal wordt verloren. Ook kan deze babyfoon je helpen herinneren aan een geplande voeding. Ook is deze duo babyfoon uitgerust met kalmerende melodieën die op afstand ingeschakeld kunnen worden.

Het bereik van deze babyfoon is groot, hij biedt probleemloos contact tot 300 meter horizontaal maar ook verticaal.

Technische specificaties van deze babyfoon zijn:

Merk

Overmax Home

Model

Babyline 5.1

Bereik

50 meter in de kamer en 300 meter buiten

Display

3.2” 20 FPS

Camera

2X CMOS 640*480 camera

Batterij

Tot 20 uur zonder opladen

Communicatie

Dubbelzijdig

Nachtmodus

Met lichtsensor

Energiebeheersysteem

VOX

Alarm

Ja

Meldingen

Ja

Temperatuursensor

Ja

Lichtsensor

Ja

Automatisch in en uitschakelen

Ja

 

LOC-BABYLINE 5.1
1 Item

Specifieke referenties

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in