Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 13,00 - € 300,00

Er zijn 53 producten.

Item 1-16 van 53 in totaal item(s)

Actieve filters

Radio's, Luidsprekers & Hoofdtelefoons

Radio's, Luidsprekers & Hoofdtelefoons

Goed beeld en geluid is een must voor iedereen die van home entertainment houdt. Overmania heeft een groot aantal artikelen en gadgets te bieden binnen deze categorie. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het of kunnen het leveren, een mailtje is er immers altijd aan te wagen wanneer we ergens niet in kunnen voorzien.

Momenteel hebben wij vast in ons assortiment de volgende productgroepen:

·         Hoofdtelefoons; deze kunnen variëren van earplugs om mee te sporten tot stijlvolle hoofdtelefoons om de mooiste muziek in de beste kwaliteit te beluisteren.

·         Navigatiesystemen; vind overal de weg wanneer jou auto niet is uitgerust met een ingebouwde navigatie. Daarnaast zijn veel navigatie ook te gebruiken op de fiets of te voet.

·         Wandsteunen; wanneer er is overgegaan tot aankoop van een mooie tv of home cinemaset dan wil je deze ook netjes en solide weghangen. Onze producten van tracer bieden hiervoor uitkomst.

·         Karaoke; Een feestje is geen goed feestje zonder karaoke set.

·         Virtual reality; een grote misvatting is toch eigenlijk wel, hoe groter je scherm of op hoe groter je je film kijkt hoe intenser je hem beleeft. Zet een VR bril op en waan je middenin je favoriete film of game. Een kleinere display geeft een veel intensere beleving.

·         Luidsprekers; ze moeten bij je passen om een intens geluid te geven in jou omgeving. Ga niet per definitie voor klein of design, nee kijk naar hoe groot de ruimte is waar ze komen te staan en wat jou verwachting is en waar je ze voor gaat gebruiken.

·         Projectoren/Beamers; dit zijn digitale oplossingen voor het weergeven in het groot van computerbeelden op bijvoorbeeld een witte muur. Dit apparaat kan gezien worden als vervanger voor de dia-projector, de epidiascoop en de overheadprojector.

·         Fotolijsten; Een digitale fotolijst maakt dat foto’s tot leven komen. Je mooiste foto’s toon je op deze manier in een dia show. Eventueel kan dit samengaan met het afspelen van muziek.

·         DAB-DAB+ internetradio’s; deze radio’s geven je vrij luister verkeer over de hele wereld, daarnaast is de ontvangst kristal helder.