Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 85,00 - € 160,00

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

3G & 4G

3G & 4G

Tablets met mobiele data

Internetten waar je maar wilt wordt mogelijk wanneer je tablet beschikt over een 3 of 4 G module. Op deze manier kan je ook buitenshuis internetten wanneer er geen wifi ter beschikking is.

Nadeel van gebruik van 3G op je tablet

Deze constructie maakt wel dat je extra moet betalen voor het gebruik van een internetbundel op je tablet. Een tweede nadeel is dat je tablet vaak ook een fractie duurder is.

Voordeel voor het aankopen van een tablet met 3G

Mensen die bijvoorbeeld veel reizen en onderweg zijn kunnen op deze manier altijd en overal internet gebruiken. Tegenwoordig heeft iedereen internet ook op zijn of haar smartphone, maar wanneer je je smartphone intensief gebruikt kan een tablet met 3G uitkomst bieden. Op deze manier blijft je smartphone bereikbaar.

Waar op te letten bij het aankopen van een tablet?

Een tablet is natuurlijk handzaam en gemakkelijk voor vakantie en voor onder weg. Tablets zijn er natuurlijk in alle soorten en maten variërend van 7-12 inch maar ze zijn er ook groter.

Het is voor jezelf allereest belangrijk om duidelijk te hebben wat je met de tablet wilt gaan doen en wat je ervan verwacht.

Wanneer je voornamelijk wilt surfen op internet en emails wilt bekijken, dan is een hele dure tablet niet echt direct noodzakelijk. Shoppen, statusupdates en simpele games zijn heel gemakkelijk te doen met een leuke middenklasse tablet.

Wanneer je je tablet wilt gaan gebruiken voor het kijken naar video’s en filmpjes is het aan te raden om een tablet met een groot en hoogwaardig scherm te hebben. Minimaal Full HD resolutie (1920*1080pixels) Een goed geluid mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Je zou dus kunnen overwegen de tablet uit te breiden met een speakerset.

Wanneer je graag wilt gamen met je tablet is het verstandig om te kijken voor welke games je hem wilt gaan gebruiken. Simpelere games als Angry Birds of Candy Crush zijn makkelijk te draaien op een leuke middenklasse tablet, maar voor de grafisch, meer intensieve driedimensionale games daarentegen wel. Een krachtige processor en grafische kaart zijn hierdoor onmisbaar om beelden soepel en gedetailleerd weer te geven.