Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 85,00 - € 160,00

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

WiFi

WiFi

WiFi tablet.

Ze zijn al bijna niet meer weg te denken uit onze woonkamers. De tablets. Tablets zijn een alternatief voor de eenvoudige laptop, plat van formaat en handzaam van model. De bediening van een tablet gaat via een aanraakscherm. Een aantal vaste programma’s op een tablet zijn vaak de internetbrowser en een muziekspeler. Iedere tablet is op eigen interesse in te stellen door het gebruik van applicaties; kleine programma’s die aan te passen zijn op jou interesse.

Waarom kiezen voor een WiFi tablet?

De mogelijkheden van een tablet zijn minder dan die van een normale computer, maar voor wie gewoon lekker thuis op de bank rond wil surfen of internet artikelen wil lezen is hij voldoende. Voor gebruik binnenshuis zal een tablet die alleen draait op WiFi meer dan genoeg zijn. Wel is het fijn om een goede processor te hebben voor het laden en spelen van internet games.

Waarop letten?

·       Beeldscherm; formaat en verhouding: het beeldscherm is verantwoordelijk voor het gebruiksgemak van de tablet. Er zijn wat grotere (10 inch / 25 cm diagonaal) en kleinere (7-8,9 inch / 18-23 cm diagonaal modellen. Het formaat bepaald de mate van het gewicht. Naast de afmeting zijn er verschillen qua beeldverhouding. Er zijn vierkante exemplaren met een 4:3 schermverhouding, zoals de iPad. Daarnaast zijn er rechthoekige modellen met een 16:9 verhouding, zoals de meeste Android modellen.   (Bron)

·         Beeldscherm; schermte en kwaliteit: De scherpte word bepaald door het aantal beeldpunten. Goedkopere modellen hebben 1024*768 of 1280*800 beeldpunten, terwijl de luxere exemplaren 1920*1080 of meer beeldpunten hebben. Hoe meer beeldpunten hoe scherper en gedetailleerder de tekst weergegeven kan worden.

·         Internetverbinding; voor een tablet waarop alleen WiFi zit heb je thuis een internetverbinding nodig die draadloos is.

·         Garantie; kijk altijd vooraf naar de garantie voorwaarden voordat de tablet word aangekocht.

·         Opslagcapaciteiten; de interne opslagcapaciteit kan per tablet verschillen. 8G of 16G zijn de meest gangbare capaciteiten om normaal gebruik mee te kunnen beheren. Wanneer de wens is om juist meer foto’s en video’s op te slaan heb je dus ook meer ruimte nodig. Uiteraard kan de opslagcapaciteit ook worden uitgebreid met een SD kaart.

·         GPS; als de wens er is om de tablet als navigatie te gebruiken dan is het van belang dat de tablet standaard isuitgevoerd met GPS.

Advies

·         Minder te besteden, dan voldoen ook de goedkopere minder bekende merken mits de garantie voorwaarden van het bedrijf goed zijn.

·         Tablet alleen thuis op de bank gebruiken? Dan is WiFi voldoende en is GPS niet vereist.