Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 50,00 - € 300,00

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Drones

Drones

Drones komen steeds vaker in het nieuws vanwege de toename in populariteit de laatste jaren. Maar wat is een drone nou precies en welke soorten zijn er.

“Een drone is een onbemand luchtvaartuig zonder piloot aan boord.” Een afkorting voor drones is ook wel UAV wat staat voor Unmanned Aerial Vehicile. Door middel van een afstandsbediening word de drone in beweging gebracht en kunnen er beelden worden gemaakt vanuit de lucht. Veel verschillende soorten drones zijn er in omloop. Transformers, recreatieve vaartuigen, maar ook semi professionele types. Veel publieke instanties maken al gebruik van drones op civiele doelen, zoals voor beveiliging van terreinen en festivals. Een professionele maar ook een amateur fotograaf kan geweldige beelden maken van bovenuit de lucht.

Drones zijn er met FPVGPS en ook is het belangrijk om op te letten of ze RTF zijn. Ready to Fly.

Drones vallen standaard onder de categorie multicopters, dit omdat ze zijn uitgerust met 4 of meer propellers, hoe hoger het aantal propellers hoe stabieler en wendbaarder de drone is.

·         Quadcopter; deze multicopter is uitgerust met 4 propellers

·         Hexacopter; dit betreft een multicopter uitgerust met 6 propellers

·         Octocopter; een multicopter met maar liefst 8 propellers

Wanneer je overweegt een drone aan te schaffen maar je komt er niet helemaal uit welk type nou het beste bij je past neem dan gerust contact met ons op.