Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 30,00 - € 170,00

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Extreem Sterk

Extreem Sterk

Sterke telefoons onder alle omstandigheden.

Iedereen die in de bouw werkt of buitensporten beoefend weet hoe het werkt, je wilt onder alle omstandigheden graag bereikbaar zijn en blijven. Maar door een ruwe onberekenbare omgeving kan het zijn dat een normale mobiele telefoon zijn werk niet meer kan doen, of zelfs kapot gaat. Door stoten, stof en vocht is jou normale mobiele telefoon snel versleten of zelfs defect. Aanschaf van een tweede telefoon helpt hier tegen ook niet. Telkens een nieuwe telefoon aanschaffen vanwege slijtage is ook geen oplossing. Gelukkig heeft Overmania mooie en zeer uitgebreide extreem sterke telefoons in het assortiment die voorzien zijn IP67 certificering, ofwel, onverwoestbaar.

Deze robuuste telefoons van GoClever zijn geschikt voor de meest ruige omstandigheden, of dit nou op professioneel gebied is of voor degenen die van avontuur houden. Deze telefoon is vocht en waterdicht en schokbestendig. Hierdoor ben je altijd bereikbaar. Dankzij de IP67 certificering is dit allemaal mogelijk. Een telefoon geschikt voor bijvoorbeeld metselaars, stucadoors of stratenmakers. Naast dat deze telefoons dus schok en stofvast zijn zijn ze ook waterdicht wat natuurlijk heel belangrijk is voor de outdoorsporter.

IP codering lezen.

Veel artikelen die bij ons uit de “rugged” serie komen hebben een IP certificering. Hieronder zetten wij voor jou uiteen wat dit nou precies inhoud. Het eerste cijfer geeft aan waar de mobiel of smartphone tegen beschermd is. Het tweede cijfer geeft aan in welke mate de mobiel beschermd is tegen water of vocht.

Eerste cijfer

Tweede cijfer

0 Geen bescherming

0 Geen

1 Grote voorwerpen

1 Drupdicht type 1

2 Middelgrote voorwerpen

2 Drupdicht type 2

3 Kleine voorwerpen

3 Spatdicht

4 Spitsvoorwerpen

4 Plensdicht

5 Stofbescherming

5 Sproeidicht

6 Stofvrij

6 Waterbestendig

 

7 Dompeldicht

 

8 Waterdicht

 

9 Vochtdicht