Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 60,00 - € 490,00

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Smartphones

Smartphones

Naast smartphones heeft Overmania ook normale mobiele telefoons in haar assortiment, deze kunnen zowel bellen als sms’en maar hebben geen functionaliteiten die gebruik van apps en Whats App mogelijk maken. Wanneer je dus meer wilt dan bellen en sms’en dan is een smartphone zeker aan te raden.

Welke smartphone kies ik?

Hoe kies je een smartphone die bij je past. Welke smartphone geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Met vrijwel elke smartphone kun je prima bellen, sms’en en email lezen. Surfen gaat uiteraard ook prima. Ook simpelere apps als Facebook kunnen op de meeste smartphones probleemloos draaien. Let vooral op bij de volgende eisen die je stelt aan een smartphone:

Zware apps en games

Sommige apps en games vragen meer van een mobiele telefoon dan gewoon het simpele internetgebruik. Net als bij een normale computer zal je smartphone zwaardere specificaties moeten hebben om deze goed te kunnen spelen. Het werkgeheugen van de telefoon zal dus zeker 2GB moeten zijn gecombineerd meteen sterke processor. Een helder en groot scherm kan ook bijdragen aan gebruikscomfort voor deze doeleinden.

Dual SIM telefoon

Wanneer je meerdere telefoons hebt, bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik. Dan is het niet nodig om nog met twee toestellen rond te lopen. Dankzij dual sim is het mogelijk om twee sim kaarten in één telefoon kwijt te kunnen. Op deze manier kan er geswitcht worden tussen beiden telefoonnummers. Zo kun je werk en privé gescheiden houden op maar één telefoon.

4G

De snelste vorm van mobiel internet is het gebruik van 4G, let er wel op dat dit wel mogelijk is op jou smartphone. De meest verkochte vorm is momenteel nog steeds 3G. Ook is het belangrijk dat je telefoon dit kan in combinatie met het netwerk. Moderne toestellen maken hier vaak zonder problemengebruik van maar het vooraf even nakijken voorkomt teleurstellingen.