Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 13,00 - € 160,00

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Tablets

Tablets

Wanneer je twijfelt tussen het aankopen van een tablet of laptop is het van belang om de voor en nadelen voor jou zelf op een rijtje te zetten. Een tablet is uitermate geschikt voor iemand onderweg, of voor iemand die thuis graag een filmpje kijkt op de bank. Een laptop is een betere optie voor iemand die bijvoorbeeld veel kantoorwerk moet doen. Een 2 in 1 pc is geschikt voor alles een klein beetje.

Opgesomd hebben beiden voor en nadelen:

Waarom zou je kiezen voor een laptop?

Voordelen:

 

·         De beste prestaties voor je geld

·         Perfect voor productief gebruik

·         Veel aansluitingen en opslag mogelijkheden

 

Nadelen:

 

·         Minst gemakkelijk even gauw tussendoor te gebruiken

·         Gemiddeld de minste accuduur

 

Een laptop blijft veruit de beste keuze voor iemand die veel documenten en emails typt. Veeleisende software zoals bij videobewerking is een laptop eigenlijk wel een must. Dankzij de aanwezigheid van een groter scherm zullen de prestaties beter zijn. Het besturingssysteem in een laptop is ook veel geschikter om computerprogramma’s te draaien.

 

Waarom zou je kiezen voor een tablet?

 

Er zijn verscheidene soort tablets die net zoveel verschillende mogelijkheden hebben. Echter hebben ze één ding gemeen met elkaar en dat is dat ze gemakkelijk te bedienen zijn via een aanraakscherm. Tablets gebruik je vooral voor internetten, films en foto’s kijken. Daarnaast is het een geschikte devicer voor de simpelere online games, het lezen van kranten en hij wordt ook veel gebruikt als e-reader.

 

Voordelen:

 

·         Eenvoudig te gebruiken

·         Perfect voor consumptief gebruik

·         Goede gemiddelde accuduur

 

Nadelen:

 

·         Minder geschikt voor veel tekst invoer

·         Minste aansluitingen en opslagmogelijkheden

 

Ook zijn er tegenwoordig de zogeheten 2 in 1 pc’s. Dit zijn tablets voorzien van een los toetsenbord, hiervan is het voordeel weer dat ze lichter zijn dan normale laptops, en dat ze dus ook als laptop en tablet te bedienen zijn. Echter zijn ze vaak wat duurder dan laptops met dezelfde specificaties.