Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 20,00 - € 490,00

Er zijn 32 producten.

Item 1-16 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

Telefonie

Telefonie

Smartphones

 

Tegenwoordig zijn bijna alle mobiele telefoons een smartphone. Een smartphone is vergelijkbaar met een kleine geavanceerde minicomputer met talloze mogelijkheden.

 

Momenteel in de shop van Overmania te koop; speciale toestellen voor 50+ en ouderen, extreem sterke smartphones voor extreme omstandigheden en fijne elegante toestellen.

 

Wat is nou het voordeel van een toestel speciaal ontwikkeld voor 50+?

 

Deze zijn eenvoudig in gebruik maar beschikken wel over alle basis  “smart” apps en functies. Ook zijn deze voorzien van een noodknop en is het lettertype groter net zoals de icons. Het toestel zelf ligt makkelijk in de hand.  

 

Waarom kiezen voor een “rugged” toestel voorprofessionals.

 

Bouwtelefoons zijn schokvast en wind, water, en vochtwerend. Door het “gorilla” safety glass is de telefoon bestand tegen stoten en zwaardere impact. Deze telefoons worden geleverd met 2 jaar garantie.

 

Een “normale” smartphone.

 

De normale smartphone is in diverse verschillende soorten met diverse opties te koop. Groot, klein, veel of weinig geheugen, extern of intern opslag etc. Het is belangrijk voorafgaand de aankoop van een smartphone goed te weten waarvoor je deze nodig hebt en wilt gaan gebruiken. Onze service kan je hier ook goed bij adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast de bekende A merken hebben wij in onze categorie telefonie wat minder bekende merken maar zijn hierdoor prijs gunstiger. De telefoons hebben inmiddels bewezen absoluut mee te kunnen met de grotere merken.