Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 10,00 - € 218,00

Er zijn 28 producten.

Lijst van producten op merk

Item 1-16 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Gaming

Gaming

Wat gamen leuk maakt hangt samen met diverse argumenten. Wij van Overmania willen de sensatie voor de gamer uiterst leuk en voelbaar maken met onze apparatuur. Maar wat zijn dan nu die argumenten die juist het gamen zo leuk maken?

 

·         De spanning die word opgeroepen; er wordt verwacht dat je in het spelen van je spel helder, alert en geconcentreerd bent.

·         De uitdaging; je bent constant bezig het onderste uit de kan te halen, ieder hoger level wordt moeilijker en wil je graag behalen.

·         De ‘flow’; het zogeheten op gaan in je spel, zo sterk dat je geen idee meer hebt van tijd.

·         De competitie; wie van je medespelers is het meest inventief.

·         De afleiding; gamen zorgt dat je wordt afgeleid van stress en dagelijkse beslommeringen, echter kleeft hier uiteraard ook een verslavingsprobleem aan, game dus ten alle tijden met mate!

·         De fantasie; wanneer je gamet kun je een draak verslaan of met je avatar een bezoek brengen aan een andere planeet.

·         Het sociale component; de omgang met anderen, door middel van gamen kom je makkelijk uit je eigen isolement en maak je makkelijk contact met andere mensen wereldwijd. Via de juiste communicatie apparatuur wordt dit allemaal nog makkelijker.

·         Je leert jezelf beter kennen; door te experimenteren met verschillende persoonlijkheden kun je erachter komen wie je wilt zijn in je game.

·         Vermaak en ontspanning; de een zoekt een hobby of sport buiten de deur, de ander leest of kijkt tv.

·         Het is leerzaam; je traint je talenkennis, je oog-hand coördinatie, je leert oplossingsgericht denken, je leert multi tasken, je krijgt doorzettingsvermogen, je concentratie wordt uitgedaagd en je ruimtelijk inzicht word op de proef gesteld.

·         Je krijgt waardering; er wordt tegen je op gekeken als je ergens goed in bent.

·         Verzamelen is leuk!; er zijn games waarin je oneindig veel spullen kunt verzamelen.

  

Let wel dat er aan overmatig gamen ook een gevaar kan kleven. Game dus met mate.