Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 13,00 - € 25,00

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Smartphone accessoires

Smartphone accessoires

Eerder kocht je nog gewoon een telefoon en daar was het mee gedaan, tuurlijk waren er wel telefoons met verwisselbare frontjes ( en die zijn er nog alleen dan in smartphone versie! ), maar over het algemeen waren ze minder gevoelig voor vallen en dergelijke. Tegenwoordig vragen de telefoons wel om wat extra bescherming tegen vallen. Een aantal voordelen van je telefoon ineen passende hoes te steken voor jou op een rij.

Bescherming;

Smartphones van tegenwoordig zijn nogmaals niet zo sterk als de oude Nokia’s en vallen dus sneller kapot met allerlei schades tot gevolg. Een hoesje kan (let op kan) je smartphone beschermen tegen vallen.

Scherm raakt minder snel bekrast;

Als je kiest voor een flipcover of een bookcase dan heb je minder last van krassen op je scherm omdat er een klep over je telefoonscherm heen valt.

Grip;

Telefoons worden tegenwoordig steeds dunner en gladder wat uiteraard de kans op vallen ook weer vergroot. Een hoesje zorgt voor betere grip waardoor je hem dus beter vast kunt houden.

Ze zijn handig;

Naast dat ze extra stijl aan je telefoon geven, kunnen ze ook heel handig zijn. Sommigen bieden de mogelijkheid om te gebruiken alsportemonnee of om ze neer te zetten om je favoriete serie te kunnen kijken.

Bij Overmania verkopen wij de accessoires voor de merken die wij in ons assortiment hebben, te weten GoClever, Overmax en Allview.