Hallo, kan ik je helpen?

Er zijn 55 producten.

Item 1-16 van 55 in totaal item(s)

Overmax is een Europees merk voor consumentenelektronica, opgericht in Nederland

Overmax is een Europees merk voor consumentenelektronica, opgericht in Nederland. Aanvankelijk, als Supportplus Europa, en sinds 2006 is het hoofdkantoor gevestigd in Polen, en precies in Poznan, de Poolse stad vol Knowhow.

Geïnspireerd door de nieuwste trends in de elektronica-industrie, creëert en implementeert Overmax producten met hoge kwaliteit en unieke waarden die de behoeften van de consument kunnen overtreffen maar er zeker ruimschoots aan voldoen. Overmax brengt gemak doordat er moderne gadgets en designer producten van hoge kwaliteit worden geboden. Omdat Overmax aanspraak wil maken op een groot publiek is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed.

Overmax heeft met name drones, tablets, smartwatchesautoof sportcamera’s in haar assortiment. Veranderingen in de markt worden op de voet gevolgd om aan de wensen van de gebruikers te kunnen blijven voldoen. Overmax heeft ook het Home assortiment. Hier word een ruim assortiment aan artikelen geboden die zijn bedoeld voor mensen die waarde hechten aan innovatieve en eenvoudige oplossingen, maar ook aan kwaliteit en een bovengemiddeld ontwerp.