Hallo, kan ik je helpen?

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 55,00 - € 79,00

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Diversen sensoren

Diversen sensoren

Het meten van je sportresultaten is een aanrader om te zorgen dat je aan de voor jou voldoende lichaamsbeweging komt. Waarom je nou zou gaan sporten. Er zijn tien goede redenen om te gaan sporten. Hieronder leggen we die in het kort uit.

·         Bewegen voorkomt overgewicht; Bewegen verhoogt de stofwisseling via spieropbouw en vetafbraak.

·         Bewegen is goed voor je sociale contacten; Bewegen levert contact op met andere mensen, het werk als extra motivatie om met anderen te sporten.

·         Bewegen draagt bij aan vermindering van angst, stress of depressie; opgehoopte stress hormonen worden op natuurlijke wijze afgebroken. De stress kun je dus daadwerkelijk uit je lijf lopen. Mensen die een actieve levensstijl hebben zitten lekkerder in hun vel.

·         Bewegen kan kanker voorkomen; wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat bepaald kanker vormen voorkomen kunnen worden door middel van voldoende beweging.

·         Bewegen is goed voor je hart; hart en vaatziekten zijn de grootste doodsoorzaken voor mensen in de westerse wereld. Van zwakke benen kom je niet te overlijden maar van een zwakke hartspier wel. Duursporten helpen hart en vaatziekten te voorkomen.

·         Bewegen kan osteoporose voorkomen; Vanaf je 35e worden je beenderen kwetsbaarder. Door te bewegen houd je botten, pezen, spieren en gewrichten in conditie.

·         Bewegen kan diabetes voorkomen; door te bewegen kan glucose beter doordringen in de cellen. Bepaalde vormen van diabetes kunnen worden voorkomen door veel te bewegen.

·         Bewegen is goed voor je longen; astma patiënten hebben ook baat bij beweging omdat beweging zorgt voor het verbeter van longen en ademhalingsspieren.

·         Bewegen is goed voor meer financiële balans; een betere lichamelijke conditie zorgt ervoor dat je de dokter buiten de deur kunt houden.

·         Bewegen is een vorm van sparen voor een goed pensioen; bewegen is het medicijn tegen ouderdomsziekten als artritis, osteoporose en hoge bloeddruk.