Filter By

Brand

Brand

Price

Price

  • €29.00 - €120.00

There are 9 products.

List of products by brand

Showing 1-9 of 9 item(s)

Active filters

Smartwatch

Smartwatch

Waarom heb ik een smartwatch nodig?

Als je tegenwoordig om je heen kijkt hebben veel mensen een smartwatch om hun pols. Hippe en functionele horloges die er indrukwekkend uitzien vaak. Maar waarom zou je nou een smartwatch dragen? Hieronder een aantal argumenten die je aan het denken kunnen zetten.

Je bent snel op de hoogte van berichten en telefoontjes.

Ga eens bij jezelf na hoe vaak je je telefoon checkt op gemiste oproepen of op appjes. Vaak was het een nutteloze actie. Met een smartwatch kun je in één oogopslag zien of een bericht belangrijk genoeg was omer per direct een reactie op te geven. Verschillende smartwatches hebben ook de mogelijkheid om een telefoontje per direct te weigeren. Een smartwatch oogt een stuk minder onsympathiek in gezelschap dan even op je smartwatch kijken.

Je vergeet nooit meer een belangrijke afspraak.

Staat jou een drukke dag te wachten? Tijdens zo’n dag is het handig voor je om te weten welke geplande afspraken op je staan te wachten. Dankzijdiverse aansturingsprogramma’s is het mogelijk om je smartphone met jesmartwatch te synchroniseren waardoor het makkelijker word om je afspraken voorje zelf inzichtelijk te houden. Je smartwatch geeft jou duidelijk en op tijd aan wanneer het tijd voor je is om op te staan en naar je volgende afspraak te gaan.

Je word bewust van je leefpatroon.

Een smartwatch is vaak voorzien van legio aan gadgets, zo zit dus ook op de meesten een stappenteller. Deze functie is een associatie met activiteitstrackers. Maar ook een hartslagmeter, calorieënteller, afstandsmeter en slaapsensor maken vaak deel uit van het uitgebreide pakket aan functies die een smartwatch vaak bezit.

Navigatie functie.

Deze functie geeft je het ultieme “James Bond” gevoel. Wanneer een smartwatch namelijk is voorzien van GPS zie je namelijk op een makkelijke manier wanneer je links of rechtsaf zou moeten.

Je zet makkelijk je eigen muziek op.

Met een smartwatch beluister je je favoriete afspeellijst vanaf je pols. Je skipt je nummers terwijl je telefoon gewoon in je tas zit. Ook tijdens sporten is dus een smartwatch heel erg makkelijk. Je hoeft immers niet de hele telefoon mee te nemen. In het geval van sporten sla je dus een afspeellijst op. Hiervoor heb je wel ongeveer 1GB nodig. Uiteindelijk verbindje je smartwatch met bluetooth dopjes en de telefoon kan vervolgens gewoon thuis blijven.