Hello, can we help you ?

Filter By

Brand

Brand

Price

Price

  • €15.00 - €350.00

There are 120 products.

List of products by brand

Showing 1-16 of 120 item(s)

Active filters

Baby en Kind

Baby en Kind

Bij Overmania kun je terecht voor al je baby en kind benodigdheden die met name worden geadviseerd in het derde trimester van je zwangerschap. Zo kun je denken aan: 

Maar uiteraard is het ook belangrijk om erover na te denken wat je graag wilt in de toekomst, zit er al een vakantie aan te komen op korte termijn waarvoor een mooie reiswieg of reisbox benodigd zijn. Neem dit ook mee in je afweging wat jij allemaal tot je baby uitzet wilt laten behoren. 

Overmania is exclusief dealer van de baby en kinderartikelen van Lionelo. Dit is een leuk en betaalbaar merk wat absoluut niet onder doet voor de grotere bekendere merken. Alle artikelen van Lionelo worden aan dezelfde tests onderworpen waardoor veiligheid en duurzaamheid ten alle tijden voorop staat. Wat erg leuk is aan het merk Lionelo is dat er veel verschillen zijn in aanbod waardoor dit merk laagdrempelig voor iedere portemonnee en iedere behoefte.

Naast het reguliere assortiment bieden wij ook het Lionelo Care en Education merk aan. Lionelo Care richt zich op de verzorging van moeder en kind, en Lionelo Education voorziet in zintuigen prikkelende speelkleden en speelgoed voor jou baby.

Overmania onderscheidt zich ten op zichtte van alle andere webshops op dit gebied in persoonlijk contact. Een stukje service om jou gaandeweg de aankoop niet voor verrassingen te laten komen. Ook geeft Overmania conform goede voorwaarden garantie op alle artikelen van ons merk Lionelo.