Hello, can we help you ?

Filter By

Brand

Brand

Price

Price

  • €13.00 - €255.00

There are 129 products.

List of products by brand

Showing 1-16 of 129 item(s)

Active filters

Huishouden & Keuken

Huishouden & Keuken

Een schoon en fris huis draagt bij aan een betere leefomgeving en ook aan een stukje extra levensgenot. Om de dagelijkse huishoudelijke taken te vergemakkelijken draag Overmania graag een steentje bij door een aantal leuke merken te introduceren die gemak en efficiëntie terug brengen in het huishouden. Dankzij een aantal merken waarvan Overmania exclusief dealer is in de Benelux (GoClever, Beper, Overmax Home) word efficiënt huishouden mogelijk voor iedere portemonnee, Overmania onderscheid zich van andere shops door het persoonlijke contact wat er met ons mogelijk is, zowel voor, na als tijdens de aankoop. Wij scoren dus erg hoog als het gaat om service verlening. Ook bied Overmania goede garanties op al haar artikelen uit de webshop.

Uiteraard is een bijdrage aan een gezonde leefomgeving niet alleen te wijdten aan een schoon huis, maar ook aan een gezonde levensstijl. Ook hiervoor biedt Overmania een mooie lijn aan (funcooking) machines en juicers, veelal van het stijlvolle merk Beper Italia waarvan Overmania exclusief dealer is. Op deze manier is gezond en leuk eten voor iedereen haalbaar. 

Ook vinden de inkopers van Overmania het erg belangrijk in te spelen op de algehele gezondheid van de mensen. Zo voorzien wij op de shop ook in onder andere hoogwaardige personen weegschalen die voorzien zijn van vele gadgets, maar hebben wij ook een heel breed scala aan luchtreinigers en bevochtigers die een must zijn voor mensen met luchtweg aandoeningen of voor mensen die zich willen beschermen tegen onzichtbare invloeden van buitenaf. Bij persoonlijke gezondheid hoort natuurlijk ook veiligheid. De inkopers van Overmania zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste en leukste gadgets om jou als consument het meest veilige gevoel te geven.