Filter By

Brand

Brand

Price

Price

  • €10.00 - €490.00

There are 162 products.

List of products by brand

Showing 1-16 of 162 item(s)

Active filters

Elektronica

Elektronica

Overmax Benelux is exclusief leverancier van een aantal zeer hoogwaardige merken die voldoen aan zeer hoge kwaliteit, maar ook een zeer prettige prijs. Overmax staat voor service en klantgerichtheid zowel voor, tijdens als na de koop van een van onze producten.

Hoogwaardige merken waar wij exclusief dealer van zijn in de Benelux zijn:

·         GoClever

·         Overmax

·         Ferguson

Veel van onze producten komen uit een fabriek in Polen waar wij zelf in direct vriendschappelijk contact mee staan, hierdoor ontstaan er korte lijnen die voor jou als koper een groot voordeel kunnen zijn qua garanties.

Overmania is voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe merken die wij exclusief kunnen verkopen, daarnaast willen wij graag vooraanstaand zijn als het gaat om elektrische artikelen. Wij willen graag jou als consument voorzien van zoveel mogelijk gespecificeerde productinformatie om ervoor te zorgen dat je waar krijgt voor je geld binnen de wondere wirwar van elektrische apparatuur. Daarnaast zijn wij bezig met het zoeken naar de leukste gadgets voor in huis. Kortom Overmania is de pagina als het gaat om service, klantgerichtheid en behulpzaamheid binnen een toch vrij moeilijke categorie “Spullen met een draadje”