Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Actieve filters

Het merk Beper is een Italiaans merk met een geschiedenis van meer dan 20 jaar. Het merk werd opgericht binnen de muren van het kantoorpand in Verona.

Beper staat voor kwaliteit en uitstraling als het om huishoudelijke en keuken apparatuur gaat die het dagelijks leven makkelijker kunnen maken. Beper Italia is een zeer gewaardeerd merk wereldwijd als het gaat om kleinere huishoudelijke apparatuur. Overmania is exclusief dealer van het merk in de Benelux.

De visie en misie van Beper Italia is de overtuiging dat het ontwerp niet alleen mooi met zijn maar dat er in het product ook hoogwaardige prestaties samenkomen. Dit in combinatie met een stijlvolle vormgeving en een prettige prijs maakt dat de producten van Beper Italia voor iedereen toegankelijk worden. Kwaliteit is voor de ontwerpers van Beper Italia het startpunt, waarna er een elegant design toegepast kan gaan worden. Precies de uitgangspunten waar Italianen voor staan.

De missie van Beper Italia is om wereldwijd een referentiemerk te worden in kleine huishoudelijke apparatuur met een stijlvol Italiaans design, Overmania vind het dan ook geweldig om deze producten exclusief aan te kunnen bieden op de markt in de Benelux.

Beper staat dus voor Design; talrijke ontwerpers en ingenieurs zijn dagelijks bezit met de ontwikkeling en vormgeving van de Beper Italia producten.

Beper wil graag een breed assortiment aanbieden als het gaat om klein huishoudelijke producten. Elk product is voorzien van een kwalitatief ontwerp wat voldoet aan alle dagelijkse behoeften. Kenmerken zullen ten alle tijden zijn dat de producten functioneel en hoogwaardig moeten zijn.

Beper staat voor kwaliteit.; elke creatie wordt voordat hij de consumentenmarkt opgaat onderworpen aan talrijke en nauwgezette laboratoriumtests, voor, tijdens en na productie om kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

De waarden van het merk Beper Italia

·         Creativiteit en enthousiasme

·         Betrokkenheid en constant op zoek naar verbetering

·         Authenticiteit en trots op haar oorsprong

En juist vanuit het oogpunt van al deze kernwaarden kan Overmania zich uiterst goed confirmeren aan dit product. Binnen de shop van Overmania vindt je de producten van Beper Italia vooral terug in de categorieen: huishouden en keuken waarbij de categorie funcooking een absolute aanrader is om eens een kijkje te nemen. Het kan zo gek niet worden bedacht of Beper heeft een oplossing weten te vinden om te kunnen voldoen aan een ieders zijn of haar keuken behoeften.