Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 49,00 - € 100,00

Actieve filters

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Overmania verkoopt overwegend beveiligings- en bewakingscamera's die te gebruiken zijn op IP, ofwel via Internet Protocol.  Deze camera’s van Overmax worden succesvol gebruikt voor het bewaken van privé bezittingen en openbare ruimtes. Wij hebben een uitgekiende collectie zodat er voor jou altijd wat bij is.

Belangrijk is goed te onderzoeken waarvoor je de camera wilt gebruiken en waar deze moet komen te hangen. Of dit nu binnenshuis of buitenshuis is.  

Een camera voor buiten moet bijvoorbeeld vocht en vorstbestendig zijn, daarnaast is het belangrijk in hoeverre hij af te stellen is en waarop hij moet kunnen richten.

Het is van belang dat een beveiligingscamera op ooghoogte wordt gemonteerd zodat gezichten herkend kunnen worden. De beeldhoek is daarnaast van belang, een kleinere beeldhoek geeft minder zicht mogelijkheden, terwijl bij een grote beeldhoek het soms wat lastiger is door het vervagen van de buitenste beelden.

Onze service bij Overmania kan je altijd helpen met het vinden van de juiste camera en bieden goede after sales. Ook hebben wij goede uitleg en specificaties bij onze keuzes.