Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Actieve filters

Lionelo is een merk gecreëerd met passie en zorg voor het welzijn van de jongste, behorend tot de Brandline Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Polen en in Nederland. Lionelo ontwerpt en verkoopt producten voor baby’s en kinderen in heel Europa.

 Overmania is exclusief dealer van het merk Lionelo binnen de Benelux.

De missie van Lionelo is om veilige, comfortabele en modern vormgegeven producten aan te bieden. Tijdens het hele productieproces volgen we de basiswaarden van het gezin: veiligheid, zorg en ontwikkeling. Het zijn deze belangrijke pijlers waarop het merk Lionelo is gebouwd.

Met de grootste zorg selecteert Lionelo haar producten, maar ook de onderaannemers en materialen die meewerken aan het maken van het product.

In de producten van Lionelo wordt gebruik gemaakt met de nieuwste technologische oplossingen, gericht op het hanteren van de hoogste veiligheidsnormen. Ontwikkeling gaat nauw samen met de vraag van klanten. De producten die Lionelo onder andere aanbied zijn:

·         Loopfietsen, Outdoor spellen, Steps, Longboards, Speeltoestellen, Reisboxen, Educatieve accessoires, Moeder zorg, Babystoeltjes, Reisbedjes, Kinderwagens, Speelmatten, Autostoeltjes

"Het aanbod van Lionelo wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd om in te spelen op de behoeften van kinderen en ouders."