Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Actieve filters

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming

INFRAROODVERWARMING – PERFECT VOOR JE

Wandverwarming

WANDVERWARMING

De populaire infraroodwandverwarming van Overmania kenmerkt zich door zijn eenvoud, efficiëntie en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de individuele aanpassingsmogelijkheden en het onopvallende ontwerp kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in elk type ruimte, zowel thuis als op het werk. De kabeluitgang kan naar wens rechts of links worden geplaatst om de kortste weg naar jouw stopcontact te garanderen. Of het nu gaat om hoog of dwars formaat – de keuze is aan jouw! Een handmatige stopcontactthermostaat wordt standaard meegeleverd, maar kan ook worden geüpgraded naar een slimme stopcontactthermostaat.

  • Overmania prijs-prestatiewinnaar
  • Hoog en dwars formaat
  • Te combineren met diverse accessoires
Plafondverwarming

PLAFOND VERWARMING

De M-serie is een infraroodverwarming speciaal ontworpen voor plafondmontage. Het verwarmingspaneel voor jouw plafond is onopvallend en ruimtebesparend. De warmteverdeling in de ruimte is bijzonder gelijkmatig en efficiënt. In tegenstelling tot infraroodverwarmingen voor wandmontage is de achterwand gemaakt van geleidend aluminium en heeft twee bevestigingselementen, die tevens dienen als afstandhouders. Hierdoor is een constante luchttoevoer tussen het plafond en de infraroodverwarming mogelijk. De aansluiting op het lichtnet kan via een stopcontact of een vaste kabel. Voor die laatste variant raden we aan om samen te werken met een elektricien.

  • Infraroodverwarming voor aan het plafond
  • Achterkant van geleidend materiaal
  • Vaste bedrading mogelijk
Fotoverwarming

INDIVIDUELE VERWARMING

Het is jouw keuze! Ontwerp je eigen infraroodverwarming met je gewenste motief. Je kunt kiezen uit miljoenen foto’s in een exclusieve beelddatabase. Liever een persoonlijk motief? Geen probleem! Upload jouw favoriete motief naar onze website en wij maken jouw individuele infraroodverwarming. Het printresultaat heeft een uitzonderlijk hoge kleurverzadiging en wordt geproduceerd met behulp van UV-direct printen. De gebruikte kleuren zijn voedselveilig en speciaal voor ons gemengd. Het maakt niet uit of je een afbeelding uit onze database of jouw gewenste motief kiest – jouw bedrukte infraroodverwarming zal ieders aandacht trekken. Gegarandeerd!

  • Grote keuze aan motieven
  • Hoge kleurglans door UV-direct printen
  • Greenguard gecertificeerd