Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 24,00 - € 100,00

Actieve filters

Camera

Camera

Beveiligingscamera’s of ook wel IP camera’s genoemd zijn camera’s die via internet live beeld en geluid doorgeven aan één of meerdere personen. IP staat voor Internet Protocol. Dergelijke camera’s worden al jaren gebruikt voor bewaking van terreinen, gebouwen, ruimtes, maar ook privé adressen Met de IP camera’s van Overmania is voor iedereen het eenvoudig om zijn of haar huis goed te beschermen.

De camera’s van Overmania zijn voorzien van software zodat ze makkelijk te installeren en te gebruiken zijn op een smartphone.

Overmania voorzien in diverse camera’s, zowel indoor als outdoor camera die een 365 graden view geven op de ruimte of op het huis.

Bedenk voor aanschaf goed waar je de camera gaat neerzetten, er zijn namelijk modellen die minder makkelijk te richten zijn. Anderen zijn juist heel flexibel. Meest ideaal is om bij installatie de camera op ooghoogte te bevestigen zodat gezichten ook waarneembaar zijn wanneer je een outdoor camera installeert om ruimtes thuis te beveiligen is het aan te raden om de camera wat hoger te hangen om te kijken wat zich in de ruimte afspeelt wanneer je niet aanwezig bent. Dit is vooral van belang bij camera’s die zijn geïnstalleerd om dieren of kinderen in de gaten te houden tijdens jou afwezigheid.

 

Wat van belang is om te weten bij aanschaf van een outdoor camera is dat deze geschikt is voor twee doeleinden. Te weten preventie en identificatie, ze schrikken namelijk af maar ze verzamelen ook bewijsmateriaal. Van belang is om te weten hoe de outdoor camera geïnstalleerd dient te worden en of dit mogelijk is bij het te beveiligen object.

 

Een autocamera is tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse auto’s.

In sommige landen is de dashcam verplicht, in een ander land worden ze aangeraden maar in bijvoorbeeld een land als Portugal is het gebruik verboden.

 

Een goede dashcam verdiend zichzelf snel terug. In het geval van schade of een ongeval kun je de beelden als bewijs aanleveren. Daarnaast is het in geval van zware ongevallen ook onmisbaar om een dergelijk beeld aan te kunnen leveren, om duidelijk te krijgen wie er verantwoordelijk is voor de toedracht van het ongeval.