Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Flessen Voeding

Flessen Voeding

Vanaf het moment dat jou baby 4 tot 6 maanden oud is, staat je kind open voor nieuwe smaken en kun je beginnen met het geven van vaste voeding. Om dit moment nog leuker te maken is het voor jou als moeder een uitdaging om de voeding zelf te gaan bereiden en op deze manier te kunnen gaan experimenteren met smaken en voedingsstoffen voor jou kindje. Het zelf bereiden van babyvoeding heeft als bij komend voordeel dat het ook nog eens goedkoper is. Het is belangrijk om in deze eerste stappen naar vaste voeding op te letten dat je de juiste machines gebruikt, die veilig zijn en geen gifstoffen bevatten in het materiaal waaruit het gemaakt is. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste maling en de juiste stoomtemperatuur kunt instellen. 

Let op dat je bij de keuze voor groenten en fruit begint met producten die weinig bitterstoffen bevatten. Zoete groenten maken de eerste stap makkelijker.

Een flessenwarmer is in staat om moedermelk gelijkmatig op te warmen, maar daarnaast is het ook mogelijk om vaste voeding geleidelijk te ontdooien, daarom is het belangrijk dat een flessenwarmer is uitgerust met diverse temperatuur standen. Je wilt immers al het goede uit de voeding niet verloren laten gaan.