Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 49,00 - € 120,00

Actieve filters

Smartwatch

Smartwatch

Hoe leuk is het om een smartwatch aan te schaffen.

Als je tegenwoordig om je heen kijkt hebben veel mensen een smartwatch om hun pols. Hippe en functionele horloges die er ook nog indrukwekkend uitzien. Maar wat is nu zo handig om een smartwatch te dragen? Hieronder een aantal argumenten die je aan het denken kunnen zetten.

In 1 oogopslag op de hoogte van je berichten en telefoontjes.

Ga eens bij jezelf na hoe vaak je word gebeld of geappt en even op je telefoon kijkt voor gemiste oproepen. Met een smartwatch kun je in één oogopslag zien welke berichten je hebt ontvangen en waar je direct een reactie op wilt geven. Verschillende smartwatches hebben ook de mogelijkheid om een telefoontje per direct te weigeren. Een smartwatch oogt een stuk minder onsympathiek in gezelschap dan even op je telefoon kijken.

Je vergeet nooit meer een belangrijke afspraak.

Staat jou een drukke dag te wachten? Tijdens zo’n dag is het handig voor je om te weten welke geplande afspraken op je staan te wachten. Dankzijdiverse aansturingsprogramma’s is het mogelijk om je smartphone met je smartwatch te synchroniseren waardoor het makkelijker word om je afspraken voor jezelf inzichtelijk te houden. Je smartwatch geeft jou duidelijk en op tijd aan wanneer het tijd voor je is om op te staan en naar je volgende afspraak te gaan.

Je word bewust van je leefpatroon.

Een smartwatch is vaak voorzien van legio aan gadgets, zo zit dus ook op de meesten een stappenteller. Deze functie is een associatie met activiteitstrackers. Maar ook een hartslagmeter, calorieënteller, afstandsmeter en slaapsensor maken vaak deel uit van het uitgebreide pakket aan functies die een smartwatch vaak bezit.

Navigatie functie.

Deze functie geeft je het ultieme “James Bond” gevoel. Wanneer een smartwatch namelijk is voorzien van GPS zie je namelijk op een makkelijke manier wanneer je links of rechtsaf zou moeten.

Je zet makkelijk je eigen muziek op.

Met een smartwatch beluister je je favoriete afspeellijst vanaf je pols. Je skipt je nummers terwijl je telefoon gewoon in je tas zit. Ook tijdens sporten is dus een smartwatch heel erg makkelijk. Je hoeft immers niet de hele telefoon mee te nemen. In het geval van sporten sla je dus een afspeellijst op. Hiervoor heb je wel ongeveer 1GB nodig. Uiteindelijk verbind je je smartwatch met bluetooth dopjes en de telefoon kan vervolgens gewoon thuis blijven.