Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 94,00 - € 100,00

Actieve filters

Babystoelen & Schommelstoelen

Babystoelen & Schommelstoelen

Babystoel of schommelstoel bestellen

De baby zal de eerste paar maanden vooral in een liggende of zittende positie doorbrengen. Het is dus van een groot belang om een goede babystoel en schommelstoel te kopen. Bent u opzoek naar een efficiënte oplossing? De Lionelo Niles kan zowel als Eet- en schommelstoel gebruikt worden. Een andere babystoel of schommelstoel kopen? Bekijk hierboven ons assortiment babystoelen en schommelstoelen.

Babystoelen kopen

Tijdens het eten wil je natuurlijk zorgen dat jouw baby zo veilig en comfortabel mogelijk kan zitten. Het is dus van belang om een goede babystoel te kopen. Kijk bijvoorbeeld naar de Blij’r Robbie, een 2 in 1 kinderstoel die meegroeit met je kind. Deze hoogte verstelbare kinderstoel is zowel comfortabel als veilig met een 5 punts veiligheidsgordel systeem en heeft dus alles wat je baby nodig heeft.

Schommelstoel kopen

De eerste weken van het leven moet de baby rustig kunnen ontspannen, schommelen en spelen. Hiervoor is het handig om een schommelstoel te kopen. Kijk bijvoorbeeld naar de Lionelo Ruben, een schommelstoel die vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Deze inklapbare schommelstoel heeft 5 instelbare schommel snelheden en 12 verschillende melodieën waardoor de baby rustig kan ontspannen. Bekijk hierboven de schommelstoelen die je bij overmania kunt kopen.

Babystoelen en schommelstoelen bij Overmania

Bekijk nu ons assortiment van goedkope babystoelen en schommelstoelen en koop eenvoudig online. Heeft u een vraag over de babystoelen of schommelstoelen? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@overmania.nl en wij helpen u graag bij het kopen van een babystoel of schommelstoel.