Laat een bericht achter


Op dit moment zijn we offline. Je kan ons wel een bericht sturen.

Laat een bericht achter

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 104,00 - € 200,00

Actieve filters

Kinderwagens

Kinderwagens

Welke kinderwagen ga ik kopen?

Wanneer je een baby verwacht is het kopen van een kinderwagen vaak een van de grotere aankopen bij de baby uitzet. Je wilt natuurlijk een kinderwagen die functioneel is en ook een lange tijd meegaat. Zoek je een 3 in 1 Travel Systeem of een losse kinderwagen? Of misschien een kinderwagen inclusief wandelwageninzet?  Tegelijkertijd moet de kinderwagen er natuurlijk ook mooi uitzien en goed en comfortabel zijn. Bij Overmania hebben wij een selectie gemaakt op basis van goede voorwaarden voor ouder en kind. Zo kun je bij ons terecht voor onze betrouwbare merken Lionelo en Blij’r, die bekend staat om innovatieve kinderproducten. Een kleine maar zeer mooie selectie met zorg samengesteld door Overmania.nl.

Welke Kinderwagen moet ik kopen?

Bij het kopen van een kinderwagen moet je op een aantal dingen letten. Allereerst, is de kinderwagen geschikt voor de leeftijd en het gewicht van je kind? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe kinderwagen geschikt voor kinderen vanaf 0 tot 48 maanden met een gewichtsbereik tot 22 kg? Of een kinderwagen voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar beter geschikt voor je situatie? Lees dus altijd goed de product omschrijving om te kijken welke kinderwagen of kinderbuggy de beste keuze is.

Heb je een vraag over de kinderwagen of buggy? Of wil je graag hulp bij je keuze dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@overmania.nl of gewoon even bellen naar ons service nummer  0573700209.